ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς ασφαλισμένους ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη βουλή και είναι προς διαβούλευση από την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων. Ελπίζουμε οι διαδικασίες να προχωρήσουν τάχιστα προκειμένου να προλάβουμε το 1ο θερινό τμήμα στις 10 Ιουλίου.

Έχουμε τονίσει και στην προηγούμενη ανάρτηση την ανάγκη αποστολής επιστολών προς την επιτροπή.

Τελευταία εξελίξεις έχουν ως εξής:

1) Οι αμοιβές των εργαζομένων και οι παράλογες απαιτήσεις τους μπλόκαραν από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το Σωματείο μας. Εκδικάζονται 15 Ιουλίου.

2) Καταθέτουμε αύριο τις προτάσεις μας για βελτίωση του νομοσχεδίου έτσι ώστε να αποφύγουμε με κάθε τρόπο την εκκαθάριση.

Επίσης, η Κατερίνα Σιδέρη μαζί με τον καθηγητή και νομικό σύμβουλο του Σωματείου κ. Σκούρα θα συμμετάσχουν στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στη βουλή την Πέμπτη 1 Ιουλίου 12μμ με σκοπό την διαβούλευση του νομοσχεδίου. Στόχος είναι η προώθηση των τεκμηριωμένων προτάσεων μας προς την κατεύθυνση βελτίωσης του νόμου πριν την ψήφιση του από την ολομέλεια της βουλής

Θα είσαστε και εσείς κύριοι ασφαλιστές άραγε εκεί για να ακούσουμε τις θέσεις σας?

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να βρεθεί ανάδοχος εταιρία που θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο προκειμένου να ικανοποιηθούμε εν μέρη από το εγγυητικό κεφάλαιο (σχεδόν αδύνατο λόγω του τεραστίου ελλείμματος). Οι ασφαλιστικές εταιρίες θα κινηθούν νομικά προκειμένου να μειώσουν την εισφορά 1,5% που καλούνται να δώσουν υπέρ του εγγυητικού.

3) Χθες επισκεφτήκαμε τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής κ. Παντελίδη ο οποίος μας ενημέρωσε για τη κατάσταση. Επιγραμματικά, μας ανακοίνωσε ότι θα είναι έτοιμος να παραδώσει αναλυτική έκθεση των απαιτήσεων περίπου το Νοέμβριο αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί αναλογιστική μελέτη από έγκριτη λογιστική εταιρία και αποδεκτή από το πλήθος των ασφαλιστικών εταιριών. Συνεπώς πριν το τέλος του έτους μην περιμένετε ιδιαίτερες εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι. Η έκθεση θα μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος η οποία και θα προκηρύξει διαγωνισμό για την αναδοχή με αμφίβολα αποτελέσματα.

4) Επίσης μας ενημέρωσε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί στενά με το Σωματείο στην κατεύθυνση ανάλυσης και ενημέρωσης σε λογιστικά ή οικονομικά αιτήματα μας. Τα αιτήματα για λόγους απόκτησης επίσημου χαρακτήρα θα εγκρίνονται και προωθούνται μέσω του επιτελείο του υπουργείου οικονομικών (σαχινίδη, δελαπόρτα).

5) Η αναλογιστική μελέτη του κ. Αναγνωστόπουλου καλή αλλά όχι επαρκώς και αναλυτικώς τεκμηριωμένη. Πρέπει να εμπλουτιστεί και να επικυρωθεί προκειμένου να αποτελέσει βάση αγωγών.

6) Λάβαμε το εργολαβικό του επιτελείου των δικηγόρων μας. Βρίσκεται στα χέρια του δικηγόρου κυρίου Ναυρίδη με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 3601020.

Κύριοι ασφαλιστές της απάτης, της ψευτιάς, της κοροιδίας των μεροκαματιάρηδων ασφαλισμένων που είσαστε? Απορώ πόσο χοντρόπετσος πρέπει να είσαι για να συνεχίζεις το ίδιο επάγγελμα, να ιδρύεις σωματεία χωρίς ηθική υπόσταση, να μην έχεις αλλάξει χώρα, ακόμα και να ΖΕΙΣ κουβαλώντας τύψεις για χιλιάδες ασφαλισμένους που καταστράφηκαν εξαιτίας σας.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΑ.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΡΑΗ & ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ?

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΜΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ,

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ, ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΜΕΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.

ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΜΕΤΟΧΟ.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΧΟΥΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΚΑ ΣΙΔΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 22.000ΚΜ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ SMS.

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ

Αγαπητοί Ασφαλισμένοι,

Το Σωματείο ποτέ δεν σταμάτησε και δεν σταματάει να αγωνίζεται ασταμάτητα για τα δικαιώματα όλων των ζημιωθέντων ασφαλισμένων τις περισσότερες φορές σε βάρος επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Όπως πολύ καλά έχετε καταλάβει όλοι σας το νέο νομοσχέδιο όχι μόνο δεν μας εξασφαλίζει, όχι μόνο δεν εγγυάται την επιστροφή μέρους των κλεμμένων περιουσιών μας αλλά αντίθετα καθυστερεί τις εξελίξεις και μας ρίχνει στάχτη στα μάτια. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο ακατανόμαστος υφυπουργός και η κυβέρνηση παρωδία αποδεικνύονται πιο επικίνδυνοι από το λαμόγιο ασφαλιστή προσπαθώντας για άλλη μια φορά να μας εξαπατήσουν.

Συνεχίζουμε λοιπόν σχεδιάζοντας νέες κινητοποίησεις με επικρατέστερες ιδέες αυτές της αυτοκινητοπομπής έξω από το σπίτι του λαμόγιου στην Πολιτεία αλλά και αποκλεισμό υπουργείων, με κλείσιμο τραπεζών ασπίς και πολλά άλλα. Όλα θα συζητηθούν στην επόμενη γενική μας συνέλευσης την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου και τίποτα δεν αποκλείεται. Επίσης θα συζητήσουμε την πορεία της νομικής δράσης του Σωματείου με το επιτελείο των νομικών μας.

Κύριε σαχινίδη και δελαπόρτα με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν πετυχαίνετε τίποτα παρά μόνο να δείχνετε την ανεπάρκεια και ανυπαρξία σας. Παραιτηθείτε κύριοι για χάρη της αξιοπρέπειας σας, των παιδιών σας και κυρίως για χάρη του περήφανου Ελληνικού Έθνους.

Σας παρακαλούμε παραιτηθείτε και απαλλάξτε μας από την μιαρή παρουσία σας!! Και με φωτογραφία για να σας βλέπει ο κόσμος και να σας θαυμάζει για τις αγαθοεργίες σας:


Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης Περοκέ

Πραγματοποιήθηκε χθες 7/6/2010 η ΓΣ του Σωματείου των Ασφαλισμένων με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση. Γράφτηκαν πολλά νέα μέλη αυξάνοντας σημαντικά τον συνολικό αριθμό. Σκοπός της ΓΣ ήταν να ενημερώσει τον κόσμο για τα κάτωθι:

-Παρουσίαση του νομικού επιτελείου του Σωματείου στο κοινό και των νομικών ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί ή θα πραγματοποιηθούν.
-Ενημέρωση των μελών για το νέο τροποποιημένο και βελτιωμένο σε σχέση με το αρχικό πρόπλασμα και ανάλυση των διατάξεων κλειδιών που αφορούν τους ασφαλισμένους Ασπίς.
-Ενημέρωση των μελών για τις δυνατότητες που έχουν ανάκτησης των κλεμμένων χρημάτων τους μέσω ερωτήσεων του κάθε ενός προς το νομικό επιτελείο.

Παρακαλούμε όσοι θέλουν να ενημερωθούν λεπτομερώς για την ανάλυση του τροποποιημένου νομοσχέδιο από το νομικό μας επιτελείο να ανατρέχουν στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης με τίτλο "ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/06/10" - σχόλια: 08 Ιουνίου 2010 9:34 & 9:35 π.μ. Επίσης θα αναρτηθούν και σαν πρώτα σχόλια αυτής της ανάρτησης.

Ευχαριστούμε το νομικό μας επιτελείο (κ. Βερβεσσός-Ιδρυτής του Σωματείου, κ. Παπαδόπουλος, κ. Ναυρίδης, κ. Σκούρας-καθηγητής ασφαλιστικού δικαίου, κα Τζούλη-Καμμένου) για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και ιδίως τον καθηγητή μας και εξαίρετο γνώστη και νομικό περί ασφαλιστικού δικαίου κ. Σκούρα για την άψογη ανάλυση και παρουσίαση του νομοσχεδίου.

Η πίεση συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις και μη νομίζει κανένας ότι θα εφησυχάσουμε αν στον τέλος δεν ικανοποιηθεί και ο τελευταίος ασφαλισμένος. Εκτός του Σωματείου που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες θα πρέπει και οι ασφαλισμένοι ο καθένας με το τρόπο του να ασκεί αφόρητες πιέσεις προς τα πολιτικά πρόσωπα για δίκαιη επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα αφορά όλους!!!


Αριστερά στις φωτογραφίες το επιτέλειο του Σωματείου μας και δεξιά η κατάμεστη αίθουσα του Περοκέ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/06/10

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔEYTEPA 7/6/10 ΩΡΑ 7MM ΣΤΟ ΘEATPO ΠEPOKE ΠΛΑΤΕΙΑ KAPAIΣKAΚΗ ΑΘΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!