ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΥΣΤΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ Η ΑΝΑΚΟΠΗ


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Όπως όλοι πληροφορηθήκαμε, ανακοινώθηκαν οι οριστικές καταστάσεις δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής για τις ασφαλιστικές εταιρίες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησης τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης (Ασφαλιστική Εταιρεία, Είδος Συμβολαίου, Αριθμός Συμβολαίου, Ημερομηνία Γέννησης Δικαιούχου) στην κάτωθι ιστοσελίδα:


Η οριστική αυτή κατάσταση επιφυλάσσει τεράστιες δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς τα συμβόλαια Asset ασφαλιστικής και όχι επενδυτικής φύσης ετών 2008 και 2009 με κωδικούς κάλυψης ΑΑ1 & ΑΑ2 εκδόσεως 001 & 002 δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν. Τα ίδια συμβόλαια ο κ. Παντελίδης κατά την σύνταξη του προσωρινού χαρτοφυλακίου ζωής πριν μερικά χρόνια τα είχε συμπεριλάβει. Τι σημαίνει αυτό? Πολύ απλά ότι τα συγκεκριμένα συμβόλαια τα οποία είναι πάρα πολλά δεν θα αποζημιωθούν καθόλου από την ασφαλιστική εκκαθάριση και από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής όπως επιτάσσει ο νόμος Σαχινίδη 3867/2010 και συνεπώς θα πορευθούν προς κοινή εκκαθάριση δηλαδή μηδενισμό.

Το μόνο όπλο που απομένει σύμφωνα με το βασικό νόμο περί ασφαλιστικού δικαίου 400/1970 άρθρο 10 παράγραφος 3 είναι οι ανακοπές μέσω δικηγορικών γραφείων, δηλαδή η εναντίωση μας στην όποια αυθαίρετη και μη τεκμηριωμένη νομικά απόφαση της νομικής υπηρεσίας της Τράπεζας της Ελλάδος και της εκκαθάρισης μέσω δικαστικής οδού.

Όποιος δεν προβεί εντός 45 ημερών από τη δημοσίευση της κατάστασης (αρχές Δεκεμβρίου) σε ανακοπή, έχει ολοσχερώς χάσει την ασφαλιστική του αποζημίωση κατά 70% από το Εγγυητικό Κεφάλαιο και την εκκαθάριση. Συνεπώς όπως καταλαβαίνετε οι καταστάσεις είναι πολύ λεπτές, έκρυθμες και απαιτείται πολύ ειδική γνώση για μια ορθά τεκμηριωμένη ανακοπή που θα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των νομικών της Τράπεζας της Ελλάδος.

Καλή μας τύχη.