ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Απρόθυμοι 10.000 ασφαλιστές

Αγαπητοί μας Ασφαλισμένοι,

αυτή η ανάρτηση βασίζεται σε ένα άρθρο που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά τις οφειλές των ασφαλιστών προς τον όμιλο ασπίς που ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 40-50 εκατομμυρίων ευρώ. Οι οφειλές αυτές δεν έχουν ακόμη επιστραφεί με αποτέλεσμα να δημιουργείτε τεράστιο πρόβλημα στην εξέλιξη της εκκαθάρισης καθώς θα πρέπει δικαστικώς με αγωγές να διεκδικηθούν όφελος των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων. 

Ντροπή σας κύριοι για πολλοστή φορά, έχετε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων σας και συνεχίζετε να μας διαλύετε. Αυτά να τα βλέπουν τα σωματεία σας, οι ενώσεις σας, οι ομοσπονδίες σας που ελπίζουν σε ανάκαμψη του κλάδου. Αίσχος...


Αντιθέτως οι κύριοι ασφαλιστές ασταμάτητοι διεκδικούν τροποποίηση του υφισταμένου νομοθετικού πλαισίου προκειμένου να αποκτήσουν εκείνοι προνόμιο αποζημίωσης έναντι των ασφαλισμένων πελατών τους από την εκκαθάριση για ποσά που τους οφείλονται. Τραγικό πραγματικά!!!

Κύριε παπακωστόπουλε, κύριε επόπτη εκκαθάρισης γιατί δεν μας ενημερώνετε άραγε εμάς τους ασφαλισμένους πελάτες για την πορεία της εκκαθάρισης? Τι κάνετε αδρανείς τόσο καιρό? Γιατί τα στοιχεία που στέλνετε στην τράπεζα της ελλάδος είναι απόρρητα? Τι έχετε να κρύψετε έπειτα από 5 χρόνια εκκαθάρισης και κατασπατάλησης της περιουσίας μας? Που είναι ο πίνακας δικαιούχων ασφαλίσεων ζωής που θα ετοιμάζατε εδώ και 2 χρόνια? Πολλά τα ερωτήματα σε ένα τόσο βρώμικο παιχνίδι με θύματα τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

Τέλος το σωματείο θέλοντας να βοηθήσει μερικούς από τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους συνανθρώπους μας ανακοινώνει το εξής: Όποιος από τους ασφαλισμένους έχει συμβόλαια Commercial Value τα οποία προέρχονται από την παλιά ασφαλιστική Northsten Colonian και είχαν διατεθεί από το τραπεζικό δίκτυο της Citibank πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με τον κ. Βουτσά στο τηλέφωνο +30 6944 946636. Υπάρχουν σημαντικά νέα προς όφελος τους.

60 σχόλια:

  1. Mηπως θα επρεπε να εχουμε επαφη απευθειας με το νεο υπουργο οικονομικων;
    Τι διαολο, εκατο περασαν, ενα βιωσιμο σχεδιο αποζημιωσεων με τις τραπεζες ,τις ασφαλιστικες ,εγγυητικο και δανειοδοτηση του, με κρατικη ενισχυση δεν υπαρχει;
    Μηπως τωρα να αξιωσουμε σοβαρη προσπαθεια πια και οχι τα καραγκιοζηλικια του σταικουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ που εγινε Τ.Τ και μετα ΓΙΟΥΡΟΛΑΙΦ, δεν ενεχεται;
    Μηπως να τα παρουμε απο την αρχη, να πιεσουμε ; υποτιθεται οτι πανε να κανουν δηθεν κινησεις αποκαταστασης των θυματων γενικα. Δεν ειναι καιρος να το ξαναδουν τωρα; Δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Ο νομος υπαρχει, δεν τον εφαρμοζουν και οι ασφαλιστες δεν πληρωνουν , οπως ακριβως και το κρατος που δεν παρεχει τα προβλεπομενα για τη δανειοδοτηση του εγγυητικου.
    Τωρα, πριν ξεκινησουν και παλι οι φαεινες τους για παρατυπιες και εξαλλοσυνες με τα φαντ και αλλες αηδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας δουλευετε μου φαινεται.Το δικο μου συμβολαιο ζωης εληξε το 2011 μετα απο 25 χρονια και πληρωνα οχι σε ασφαλιστη διαμεσολαβουντα αλλα κατευθειαν στην Ασπις .Απο που θα παρω τα χρηματα μου.
    Nτροπη και αισχος σε ενα κρατος που λεγεται δικαιου.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν λαθος μας απο την αρχη που δεν στραφηκαμε κατα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ αυτης και κατα ολων των υπουργων που μας εξαπατησαν.
      Και ακομα τα ιδια παιχνιδια παιζονται.
      ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ , πια.

      Διαγραφή
  4. Η ΣΙΤΥ ΜΠΑΝΚ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ,
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    Ο ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒ, ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΥΠΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΑ.
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΑΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΤΟ ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ..
    ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ Ή ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
    ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ; ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΓΙΟΥΣ ΑΝΕΨΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ; Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ;
    ΑΝΤΕ, ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ .
    ..."ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oles oi trapezes paranoma poulousan tetoia prointa diladi asfalistika kai ependitika. Den ixan kamia pistopoihsh gia kati tetoio. Meta irthe h MifiD to 2008 kai tous kalipse alla ws tote tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο συμβολαια ζωης στην Ασπις Προνοια το δικο μου που εληξε το 2011 μετα απο 25 χρονια και του ανδρα μου που ληγει το 2015 μετα απο 30 χρονια.Τα πρωτα χρονια τα πληρωναμε στο φιλο ασφαλιστη που πεσαμε απο τα συννεφα οταν μαθαμε οτι ειχε εμπλακει στο σκανδαλο με χρηματιστηριακες και δεν ξερω και γω σε τι αλλο,και ολα τα υπολοιπα χρονια ερχοταν μεχρι και το δευτερο εξαμηνο του 2009 το ειδοποιητηριο της πληρωμης ασφαλιστρων και πληρωναμε μεσω ΕΛΤΑ.Ακουμε ασφαλιστικη εταιρεια και τρεχουμε.Μια πολιτικη παρεμβαση ολα αυτα τα χρονια δεν εχει προκυψει.Ενα πολιτικο κοστος κανενας δεν ανελλαβε. Με ποιον απ ολους να ανοιξουμε μετωπο.Με τις τραπεζες,με το κρατος,με τις ασφαλιστικες,με την ανεργια.Ενας βρε παιδια να βγει μπροστα και να διορθωσει τις αδικιες στο κατω κατω της γραφης εμεις τους πληρωνουμε ,ενας ,γιατι εαν αποφασισουμε να βγουμε εμεις που ειμαστε πολλοι,δεν θα τους χωραει ο τοπος ,αυτος ο ερμος τοπος που απο το δικο τους σεισμο τον ισοπεδοσανε και μαζι του και μας.Παιδια ακουει κανεις,δεν τα φαγαμε μαζι εσεις μας τα φαγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι περισσοτεροι κινουμαστε στο ιδιο σεναριο.
      Ειναι απαραδεκτο και υποπτο που δεν εγιναν οι καταλληλες κινησεις απο την αρχη και μας προσεταιριστηκαν με ψευδη καποιοι.
      Οπου και να στρεφομαστε δικαστικως ΤΟΤΕ, θα ειχαμε δικαιωθει.
      Αλλα μας ελεγαν οτι ΘΑ ΘΑ ΘΑ με τους εγκριτους νομικους τους.
      Και μετα ηρθαν οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ αγωγουλες.
      Αυτο ειναι το σεναριο.
      Τα αλλα ολα ειναι για να γελανε με μας.
      Κατα της ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ αν ειχαμε στραφει εγκαιρα,
      κατα των ΥΠΟΥΡΓΩΝ και των εποπτων
      πριν ακομα μας παρει η μπαλα των πτωχευσεων και των μετρων,
      που τα εχουν δικαιολογια γι να τρωνε παλι ΟΙ ΙΔΙΟΙ και να αποζημιωνουμε απο το αποθεματικου παχυλοτατους μισθους σε ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ που περιφερονται στα γραφεια της ασπις,χωρις να μας δινουν στοιχεια και χωρις να επεμβαινει εισαγγελεας χαριν της διαφανειας.
      Εξακολουθουν και πληρωνονται πολλοι και οι κυριοοι της κυβερνησης αποφασισαν οτι, αφου ειμαστε τοσο ηλιθιοι, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

      Το ΣτΕ, λετε να τους δικαιωσει;
      Ας γκρεμιστουν λοιπον ολα, και η ασφαλιστικη αγορα και ΟΣΗ ΤΣΙΠΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ.
      Τα πρακτικα της βουλης υπαρχουν ,τοτε που ουρλιαζε βοριδης, αδωνις ,μαρκοπουλος, κεφαλογιαννης ,οι παντες..να μας αποζημιωσουν ΑΜΕΣΑ, ΑΦΟΥ ,οπως ελεγαν, ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ κλπ
      Ποιος τα εβγααλε στη φορα, τωρα που αναμενεται η αποφαση;

      Διαγραφή
  7. http://www.protothema.gr/politics/article/387920/staikouras-to-2014-ligei-i-ufesi/

    Μ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ,ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΤΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.protothema.gr/greece/article/388069/megaro-mousikis-elave-287-ekat-euro-tin-periodo-1999-2011-meso-espa/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://prasinomilogr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_1768.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΠΟΡ. ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΟΊΔΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ , ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ/ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Σ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΥΣΗΣ.
    5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ.
    ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΛΥΣΗ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΛΠΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 200 -300 EKATOMMYRIA ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    Δ Α Ν Ε Ι Σ Μ Ο Σ ! ΟΧΙ ΧΑΡΙΣΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΕΣΤΩ, ΤΟΥΝΟΜΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
    ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ.
    ΟΧΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΙΕΣΕ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ, ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ..ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ,
    ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,
    ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,
    ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ κλπ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.
    ΜΠΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

    1.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
    2.ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ
    3.ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ.
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ 200 ΧΙΛ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΠΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΤΕ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΘΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΣΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.topontiki.gr/article/77262/Mikroomologiouxoi-diekopsan-tin-omilia-tou-Papadimou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Η επιστροφή στις αγορές σταδιακά επιτυγχάνεται» τόνισε ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας την Πέμπτη δύο ημέρες μετά την πετυχημένη έκδοση τρίμηνων εντόκων με σημαντικά μειωμένο επιτόκιο και λίγο μετά την έκθεση της Moody's που αναθεωρεί επί τα βελτίω τις οικονομικές προβλέψεις της για την Ελλάδα.

    Μόνο από την υποχώρηση των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων μετά την πετυχημένη επάνοδο της Ελλάδας στις αγορές την Ανοιξη το όφελος των Προϋπολογισμό υπολογίζεται σε 200 εκατ. ευρώ ετησίως. Μεγαλύτερο όφελος υπολογίζεται ότι θα υπάρξει μετά την επόμενη πετυχημένη απόπειρα δανεισμού το επόμενο διάστημα.

    Παράλληλα ο κ. Σταϊκούρας έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη πάταξης της φοροδιαφυγής, αφού μόνο έτσι μπορεί να αρθεί το βάρος από τους ώμους των συνεπών φορολογούμενων. «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλο τμήμα του συνολικού προϊόντος της Ελληνικής οικονομίας που δεν φορολογείται.Παρά τη βελτίωση, κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, που καταγράφεται σε αυτό το πεδίο τα τελευταία χρόνια.Είναι όμως, επίσης, αλήθεια ότι στην Ελλάδα οι φορολογικοί συντελεστές, τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τις επιχειρήσεις, είναι υψηλότεροι από το μέσο Ευρωπαϊκό επίπεδο».


    Ολόκληρη η ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, στο 13ο CFO Forum της KPMG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aναμενεται αποφαση ΣτΕ, εντος των προσεχων ημερων;
    Υπαρχουν δημοσιευματ.
    Αληθευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι στις 7/7 εκδίδεται η απόφαση και ώρα 7 το πρωι και 7 λεπτά.

      Διαγραφή
    2. TI ZOΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΥΤΟΣ..

      Διαγραφή
  15. Εσενα έβγαλε ρίζες ο καναπές σου και μιλάς για περίπτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγωγή θα κάνουμε σίγουρα μέχρι τις 9-9-14. τελείωσαν τα ψέματα και οι επιστολές. όποιος δεν κάνει αγωγή παραγράφεται η αξίωσή του. ο σύλλογος των ασφαλιστών μπορεί να περιμένει άλλα 20 χρόνια και να στέλνει μέχρι τότε επιστολές. εμείς όμως ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε άλλο. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 31/12/2014 einai h paragrafi. mhn akoyte kai diavazete anakriveies.
    kapoioi pou tous gnwrizoyme pia exoun ofelos apo tetoies kinhseis.den ta vgalame mazi.ektos an dikhgorika grafeia theloun 1% pososto kai ta exoda.
    ta alla na ta afhsoun, ta mathame tosa xronia. oyte mia mhnysh kata ypoyrgoy. den stynefere.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είμαστε μακριά από Αθήνα και το μόνο που έχουμε είναι αυτό. τι να κάνουμε. θα μας πει επιτέλους κάποιος πότε είναι η παραγραφή. συμφωνω ότι τα δικηγορικά γραφεία περιμένουν σαν καρτάλια να μας ρουφήξουν όπως κάνει τόσα χρόνια η σκατοκυβέρνηση αλλά δεν πρέπει να κάνουμε κάτι? δε θα πάμε ούτε με σφαίρες στους "μεγαλοδικηγόρους" θα πάμε στο γνωστό στο φίλο σ'αυτόν που εμπιστευόμαστε. πάντως αγωγή θα κάνουμε. αν κάποιος έχει άλλη άποψη και γνώμη να μας τη πει για το τι πρέπει να κάνουμε. είμαστε όλοι μας καμένοι απ'αυτήν την υπόθεση χωρίς συμφέροντα χωρίς γνωριμίες απλοί άνθρωποι και μόνο

      Διαγραφή
  18. σημερα κοινοποιηθηκε οτι το ελεγκ.συνεδριο εβγαλε αντισυνταμγατικες τις περικιοπες των συνταξεων των δικαστικων.
    το ιδιο και ολα τα αλλα δικαστηρια.
    για να δουμε, την αδικια και το νομο τα εντοπιζουν μονο στις κλαδικες τους υποθεσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δικαστές και ένστολοι τινάζουν το "πλεόνασμα" με δικαστικές αποφάσεις

    Εκτύπωση σελίδαςΑποθήκευση σελίδαςΑποστολή με e-mailΠροσθήκη στο αρχείοΜέγεθος κειμένου
    Του Παναγιώτη Στάθη



    Η - σχεδόν - αναμενόμενη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές και των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών, είναι απλώς ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των δικαστικών αποφάσεων που ουσιαστικά θέτουν υπό αμφισβήτηση τις οικονομικές πολιτικές λιτότητας. Αυτή άλλωστε είναι μια απόφαση που απλώς ακολουθεί τα «ίχνη» των αποφάσεων που ήδη εξέδωσε το Μισθοδικείο με τις οποίες, στα τέλη του 2013, έκρινε - κατά πλειοψηφία - αντισυνταγματικές τις πρόσφατες μειώσεις των αποδοχών των δικαστών, ενώ παράλληλα αποφάνθηκε πως πρέπει να έχουν οι δικαστές αφορολόγητο το 25% των ακαθαρίστων αποδοχών τους - όπως συμβαίνει και με τους βουλευτές.

    Ήδη, αν αναλογιστεί κανείς πως το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδωσε σαφή απόφαση υπέρ της αντισυνταγματικότητας των περικοπών των ενστόλων, είναι προφανές πως θα ακολουθήσει ανάλογη απόφαση και για τους συνταξιούχους ενστόλους από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Οι αποφάσεις αυτές είναι σχεδόν αδύνατον να μην επεκταθούν και για τους άλλους υπαλλήλους - εν ενεργεία και συνταξιούχους - των ειδικών μισθολογίων (γιατροί ΕΣΥ, καθηγητές ΑΕΙ κλπ), κάτι που ουσιαστικά «τινάζει» στον αέρα την μπάγκα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Κι αυτό γιατί ήδη τα αναδρομικά και η διόρθωση του μισθολογίου των ενστόλων αγγίζει τα €500 εκατ. και μόνο τα αναδρομικά των συνταξιούχων δικαστικών - εκτιμάται - ότι φτάνουν τα €150 εκατ.

    Τη στιγμή δε που οι μειώσεις στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, πολύ χαμηλότερων κλιμάκων, παραμένουν σταθερές και αμετάβλητές με δικαστική βούλα.


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα μπας και γλυτώσουμε

      Διαγραφή
  20. ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΛΛΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ, ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΕΔΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
    ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΑΤΕ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;

    ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. 31.12.2014!!!
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒ. ΤΗΣ ΕΠΙΚ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΔΙΠΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://nextdeal.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/apokleistiko-peripoy-400-ergazomenoi-aspis-aega-tha-plhrwthoyn-stis-epomenes-ebdomades.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απόφαση του ΣτΕ για τους ασφαλισμένους της Ασπίς

    in Featured, Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Ειδήσεις 00:01, 23/06/2014 0

    Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την ευθύνη του δημοσίου στην υπόθεση της Ασπίς, και ειδικότερα της τότε εποπτεύουσας αρχής, για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε τα χειρότερα, «επιτρέποντας» τη διόγκωση του όλου προβλήματος, αναμένεται, όπως αναφέρουν πηγές του IW, μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Η θέση την οποία θα λάβει το ΣτΕ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη που θα έχουν στο δικαστήρια οι αγωγές που έχουν υποβάλλει κατά του δημοσίου περίπου 5.000 ζημιωθέντες του ομίλου Ασπίς, όπως και τη στάση την οποία ενδεχομένως θελήσουν να τηρήσουν όσοι εκ των ασφαλισμένων δεν έχουν μέχρι και σήμερα στραφεί κατά του δημοσίου.
    Υπενθυμίζεται ότι απαιτήσεις από τον όμιλο Ασπίς έχουν περισσότεροι από 200.000 κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων, και όποιοι θελήσουν να στραφούν κατά του δημοσίου έχουν προθεσμία υποβολής σχετικής αγωγής έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2014, καθότι την ημέρα αυτή συμπληρώνονται πέντε έτη από την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των εταιρειών του ομίλου, και άρα αρχίζει η περίοδος παραγραφής κάθε σχετικού αδικήματος.
    Πάντως, νομικοί κύκλοι με τους οποίους συνομίλησε το IW δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο η απόφαση του ΣτΕ να ληφθεί το Σεπτέμβριο. Σε αυτή την περίπτωση όποια κι αν είναι η θέση του ανώτατου δικαστηρίου δεν θα επηρεάσει τη μεγάλη μάζα των ασφαλισμένων του ομίλου, καθότι λόγω παρέλευσης της πενταετίας δεν θα μπορούν να ασκηθούν άλλες αγωγές σε βάρος του δημοσίου.
    Οι ίδιοι κύκλοι πρόσθεσαν ότι, ακόμη κι αν το ΣτΕ βάλει αρνητική απόφαση δικαιώνοντας το δημόσιο, υπάρχει πάντα το δικαίωμα προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να μεταφερθεί η δικαστική διαμάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H προθεσμια ειναι λαθος.γραφει 9 σεπτεμβριου, ενω η ασπις εκλεισε 21 αλλα η προθεσμια ληγει στο τελος του ετους.--παντως αναμενεται πραγματι αποφαση.και οι δικαστες ηδη απεφανθησν υπερ αυτων των ιδιων. να δουμε την εκτιμηση τους και για τους υπολοιπους πληγεντες.θα αποδειχθουν πολλα.

      Διαγραφή
  23. http://www.protothema.gr/politics/article/389928/olomeleia-ste-adisudagmatiko-to-mnimonio-ii-mono-gia-tin-katargisi-monomerous-prosfugis-sti-diaitisia/

    τα πηραν ολα κ εφυγαν.
    οι δικαστες αναδρομικα και παχυλους μισθους.
    και αλλοι. μακαρι να τα παρουν.
    φοβαμαι ομως πολυ, οτι θα τα ισοφαρισουν με μας και αλλους που καποιοι τους ξεπουλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. V. Η παραγραφή της αξίωσης του ασφαλισμένου κατά του ασφαλιστή (άρθρ. 10 ΑσφΝ 2496/1997)
    α. Χρόνος έναρξης παραγραφής




    Κατά το άρθρ. 10 του ΑσφΝ 2496/1997 οι αξιώσεις που πηγάζουν από την ασφαλιστική σύμβαση παραγράφονται στις ασφαλίσεις ζημιών μετά από τέσσερα έτη και στις ασφαλίσεις προσώπων μετά από πέντε έτη από το τέλος του έτους μέσα στο οποίο γεννήθηκαν.
    Η διάταξη αυτή αφορά στις σχέσεις ασφαλισμένου και ασφαλιστή
    Βλ. Αθ. Κρητικό, όπ. παρ., σελ. 724 παρ. 2143 με αναφορά στην ΕφΝαυπλ 134/1990 ΕσυγκΔ 1992,245

    Η διάταξη αυτή αφορά στις σχέσεις ασφαλισμένου και ασφαλιστή και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, στην αξίωση καταβολής της ασφαλιστικής αποζημίωσης.
    Η έναρξη παραγραφής είναι το τέλος του έτους στο οποίο γεννήθηκε η ασφαλιστική αξίωση. Έτσι εάν ο ασφαλιστικός κίνδυνος επήλθε την 1η Απριλίου του έτους 2003, ο χρόνος έναρξης της παραγραφής είναι η 1η Ιανουαρίου του έτους 2004 και ο χρόνος συμπλήρωσής της η 31η Δεκεμβρίου του έτους 2007 εάν πρόκειται για ασφάλιση ζημιών ή του έτους 2008 εάν πρόκειται για ασφάλιση προσώπων.
    Ειδικότερα ως προς το χρόνο έναρξης παραγραφής της αξίωσης του ασφαλισμένου κατά του ασφαλιστή στην περίπτωση της ασφάλισης αστικής ευθύνης, δεν υπάρχει ομοφωνία. Κατά μία άποψη ως πραγματοποίηση του ασφαλιστικού κινδύνου που ενεργοποιεί την αξίωσην του ασφαλισμένου κατά του ασφαλιστή είναι η επίδοση στον ασφαλισμένο από τον ζημιωθέντα τρίτο της αγωγής αποζημίωσης,
    διότι έκτοτε καθίσταται δυνατή η δικαστική επιδίωξη της αξιώσεως του ασφαλισμένου έναντι του ασφαλιστή, έστω και αν δεν έχει προσδιορισθεί με δικαστική απόφαση το μέγεθος της αξιώσεως του τρίτου.
    Η άλλη άποψη υποστηρίζει ότι η παραγραφή της αξίωσης του ασφαλισμένου κατά του ασφαλιστή του δεν αρχίζει από τότε που ασκήθηκε η αγωγή του τρίτου, αλλά αφότου κατέστη τελεσίδικη η σε βάρος του ασφαλισμένου απόφαση που έκανε δεκτή την αγωγή του τρίτου. Κατά τη δεύτερη άποψη «η εκδοχή ότι η παραγραφή υπέρ
    Βλ. Αθ. Κρητικό «Αποζημίωση» Γ’ έκδ., αρ. 1879 επ., ΕφΑθ 6132/1982 ΝοΒ 1983.65, όπου και περαιτέρω παραπομπή σε σχετική νομολογία, Α.Π. 728/1985 ΝοΒ 34.563, ΕφΑθ 4387/1993 Τρ.
    Νομ. Πλ. «Νόμος», Α.Π. 1596/1995 Δ’ Τμ. ΕλλΔνη 38.1060, ΕφΑθ 1962/1995 ΕΣυγκΔ 1997.45,
    ΕφΑθ81/1995 ΕΣυγκΔ 1996.501, Α.Π. 277/1999 ΕΕμπΔ 1999.546, ΕφΠειρ 258/2001 ΕΕμπΔ
    2001.523, ΕφΑθ 7854/2001 ΕλλΔνη 43.171
    ΕφΘεσσ 2284/1998 ΕλλΔνη 39.1651, όπου και παραπομπές στις ΕφΑθ 7178/1978 ΕΣυγκΔ 15.231
    και ΕφΑθ 7197/1974 ΕΣυγκΔ Γ/1989

    του ασφαλιστή αρχίζει από τότε που ασκήθηκε η αγωγή του τρίτου, οδηγεί στο άτοπο αποτέλεσμα να αρχίζει παραγραφή άγνωστης και μη άμεσης δικαστικά επιδιώξιμης απαίτησης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή, στο άρθρο 105 ΕισΝΑΚ
    ορίζεται ότι: «Για παράνομες πράξεις ή
    παραλείψεις των οργάνων του δημοσίου
    κατά την άσκηση της δημόσιας εξουσίας
    που τους έχει ανατεθεί, το δημόσιο ενέ-
    χεται σε αποζημίωση, εκτός αν η πράξη
    ή η παράλειψη έγινε κατά παράβαση διά-
    ταξης που υπάρχει για χάρη του γενικού 16 ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
    συμφέροντος», στο δε άρθρο 106 του
    ιδίου νόμου ορίζεται ότι: «Οι διατάξεις
    των δύο προηγούμενων άρθρων εφαρ-
    μόζονται και για την ευθύνη των δήμων,
    των κοινοτήτων ή άλλων νομικών προ-
    σώπων δημοσίου δικαίου από πράξεις ή
    παραλείψεις των οργάνων που βρίσκο-
    νται στην υπηρεσία τους».
    Από τη διάταξη που προπαρα-
    τέθηκε (105 ΕισΝΑΚ) συνάγεται ότι για
    τη θεμελίωση της ευθύνης του Δημοσί-
    ου προς αποζημίωση απαιτείται, μετα-
    ξύ άλλων, η πράξη, παράλειψη ή υλική
    ενέργεια των οργάνων του να είναι πα-
    ράνομη, η δε αποζημίωση περιλαμβάνει
    την αποκατάσταση της θετικής και απο-
    θετικής ζημίας του ζημιωθέντος, δηλα-
    δή τόσο της ζημίας την οποία υπέστη
    η υπάρχουσα, πριν από την παράνομη
    πράξη ή παράλειψη των οργάνων του
    Ελληνικού Δημοσίου περιουσία του ζη-
    μιωθέντος, όσο και εκείνης που υπέστη
    ο ίδιος με τη στέρηση, λόγω της παρανο-
    μίας, παροχών, τις οποίες μετά πιθανό-
    τητας κατά τη συνήθη πορεία των πραγ-
    μάτων ή τις ειδικές περιστάσεις θα απο-
    κόμιζε, αν δεν είχε χωρήσει η παράνομη
    πράξη ή παράλειψη των Οργάνων του
    Ελληνικού Δημοσίου (ΣτΕ 2171/2000,
    3303/2001, 2431/2004 κ.α).
    Εξάλλου,
    ως προς το ύψος της οφειλόμενης απο-
    ζημίωσης, πρέπει να ληφθεί υπόψη το
    σύνολο των ακαθάριστων (μικτών) απο-
    δοχών που θα ελάμβανε από την ίδια
    θέση ο υπάλληλος, δηλαδή εκείνες στις
    οποίες περιλαμβάνονται και οι νόμιμες
    κρατήσεις, που ο εργοδότης πρέπει να
    παρακρατεί από τις αποδοχές του (σχ.
    ΑΠ 1332/2003).
    Κατά το άρθρο 48 παρ. 1 του ΝΔ
    496/1974 «περί λογιστικού των νομικών
    προσώπων δημοσίου δικαίου», ο χρό-
    νος παραγραφής των χρηματικών αξιώ-
    σεων κατά των ΝΠΔΔ είναι πέντε χρόνια,
    εφόσον δεν ορίζεται διαφορετικά από το
    ίδιο ΝΔ, πράγμα που γίνεται στις παρα-
    γράφους 2 και 3 του ιδίου άρθρου.
    Η παραγραφή αυτή αρχίζει, σύμ-
    φωνα με το άρθρο 49 του ιδίου ΝΔ, από
    το τέλος του οικονομικού έτους κατά το
    οποίο γεννήθηκε η αξίωση και είναι δυ-
    νατή η δικαστική της επιδίωξη, ενώ, κατά
    το άρθρο 50 του ιδίου ΝΔ, οι περί ανα-
    στολής της παραγραφής διατάξεις των
    άρθρων 257 έως 259 του ΑΚ, εφόσον
    δεν ορίζεται διαφορετικά, εφαρμόζονται
    και για τις χρηματικές αξιώσεις κατά του
    νομικού προσώπου, κατά δε το άρθρο
    51 η παραγραφή των χρηματικών αξιώ-
    σεων κατά του νομικού προσώπου δια-
    κόπτεται και με την υποβολή της υπό-
    θεσης στο αρμόδιο δικαστήριο ή σε δι-
    αιτητές, οπότε αρχίζει εκ νέου η παρα-
    γραφή από την τελευταία διαδικαστική
    πράξη των διαδίκων, του δικαστηρίου ή
    των διαιτητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαι μετα το ανθολογιο των επιστολων, καμαρωνουμε τα επιτευγματα καποιων, που κατορθωσαν χωρις αλληλογραφια, να υποχρεωνουν το δημοσιο να καταβαλει περιου 1 δις για περικοπε που εγιναν.
    Για τις αποταμιευσεις ομως στις ακατονομαστες ασφαλιστικες, που ποτε να μη μας αξιωσει ο θεος να ξανακανουμε ουτε ενα συμβολαιο, ολοι γυρισαν την πλατη, αφου οι συλλογοι επιδοθηκαν σε βρισιες και σκοπιμες κινησεις δικηγορικων γραφειων.
    Τωρα, λεει, αναμενοντας την αποφαση, μας υπενθυμιζετε τις προθεσμιες των αγωγων και να...σπευσουμε.
    Ενα δε μας ειπατε.
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;
    Αν η αποφαση ειναι αρνητικη, εδω θαμαστε και θα αντιμετωπισετε την οργη του κοσμου με τις μεθοδευσεις σας.
    Εκτος αν γραψετε παλι καποια οργισμενη επιστολη, γλυφοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έπρεπε κατευθείαν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια. εδώ είναι όλα στημένα ΟΛΑ

      Διαγραφή
  27. Σε μια προσπάθεια να ξετυλίξουμε το κουβάρι της εκκαθάρισης του ομίλου της Ασπίς Πρόνοια, είχαμε μία συνάντηση με την κα Έλπη Καράμπαλη, Συντονίστρια Ασφαλιστικού Τομέα της KPMG, της εταιρείας που έχει αναλάβει την εκκαθάριση εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο και Σύμβουλο Εκκαθάρισης των εταιρειών του ομίλου Ασπίς. Θυμίζουμε ότι εκκαθαριστής των εταιρειών Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ και Commercial Value AAE είναι ο κ. Γ. Ραουνάς, Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων της KPMG Σύμβουλοι AΕ.

    Στη συνάντηση αυτή αναφερθήκαμε στο συνολικό έργο της εκκαθάρισης, στην περιουσία των εταιρειών, καθώς και στις οφειλές των διαμεσολαβούντων οι οποίοι συνεργάζονταν με τις υπό εκκαθάριση εταιρείες.

    Κατ’ αρχήν να διευκρινίσουμε ότι η ειδική ασφαλιστική εκκαθάριση του ομίλου, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, συνίσταται στα εξής:

    - Επιβεβαίωση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων

    - Εκποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των εταιρειών

    - Απαίτηση άμεσα από τρίτους των όποιων οφειλών τους προς τις εταιρείες του ομίλου

    - Ικανοποίηση των απαιτήσεων, με προτεραιότητα στους ασφαλισμένους και εν συνεχεία στους εργαζόμενους, στο Δημόσιο (Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία κ.λπ.) και κατόπιν στους διαμεσολαβούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών

    Η διάρθρωση των χαρτοφυλακίων των εταιρειών υπό εκκαθάριση έχει ως εξής:

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ: το 59% της περιουσίας της εταιρείας αποτελείται από ακίνητα και το 41% από προθεσμιακές καταθέσεις και χρεόγραφα.

    - ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ: το 44% της περιουσίας της εταιρείας αποτελείται από ακίνητα και το 66% από προθεσμιακές καταθέσεις και χρεόγραφα.

    - COMMERCIAL VALUE AAE: το 11% της περιουσίας της εταιρείας αποτελείται από ακίνητα και το 89% από προθεσμιακές καταθέσεις και χρεόγραφα.

    Αναμφίβολα η πιο «υγιής» είναι η Commercial Value. Όσον αφορά στα ακίνητα των εταιρειών, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα νεφελώδης! Πέρα από το ήδη γνωστό πρόβλημα των πλασματικών υπερδιογκωμένων τιμών με τις οποίες αυτά καταχωρούνταν στο ενεργητικό των εταιρειών, πέρα από την απομείωση της αξίας των ακινήτων κατά 70% από το 2009 έως το 2014 και φυσικά πέρα από το επίσης γνωστό πρόβλημα ότι εν μέσω κρίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν αγοραστές, υπάρχουν ανυπέρβλητα (μέχρι στιγμής) νομικά εμπόδια στην εκποίησή τους.

    Όπως λοιπόν μας διευκρίνισε η κα Καράμπαλη, «σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία, προκειμένου να εκποιηθούν τα ακίνητα, θα πρέπει να έχουν καταβληθεί οι οφειλόμενοι φόροι. Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 10 παρ. 1 του ν.δ. 400/1970, σύμφωνα με το οποίο οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφάλιση έχουν προνόμιο στην ασφαλιστική τοποθέτηση, που προηγείται κάθε άλλου γενικού ή ειδικού προνομίου (συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων του Δημοσίου)».

    Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν η εταιρεία δεν αποζημιώσει πρώτα τους ζημιωθέντες ασφαλισμένους, δεν έχει το δικαίωμα βάσει του νόμου να καταβάλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο Δημόσιο. Άρα δεν της επιτρέπεται να πληρώσει τους οφειλόμενους φόρους. Άρα δεν μπορεί να πουλήσει κανένα ακίνητο. Άρα δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα χρήματα για να προβεί στην καταβολή των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων! Άρα; Αδιέξοδο!

    Η Εκκαθάριση έχει επισημάνει το πρόβλημα στις δημόσιες αρχές με επανειλημμένα διαβήματα, προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια για την εκποίηση της περιουσίας των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών για τη εν συνεχεία ικανοποίηση των δικαιούχων ασφαλίσματος, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

    Εννοείται πως όσο δεν καθίσταται δυνατή η εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των εταιρειών του ομίλου Ασπίς, η αξία της συνεχώς μειώνεται, τα κτήρια ρημάζουν, η συντήρησή τους απαιτεί πολύ σημαντικά ποσά και έτσι οι διαδικασίες εκκαθάρισης μοιάζουν να γίνονται μέσα σε κινούμενη άμμο.

    Απαιτήσεις από αντασφαλιστές

    Μία δεύτερη πηγή κάποιων σημαντικών εσόδων είναι η είσπραξη των απαιτήσεων των εταιρειών υπό εκκαθάριση από τους αντασφαλιστές. Όπως μας διευκρίνισε η κα Καράμπαλη, οι απαιτήσεις αυτές έχουν ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί από την Εκκαθάριση, βάσει των τηρουμένων στοιχείων στις εταιρείες και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία είσπραξής τους.



    Οι οφειλές των διαμεσολαβούντων

    Όσον αφορά στο επίμαχο θέμα των οφειλών των διαμεσολαβούντων προς τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς, η κα Καράμπαλη μας έδωσε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία θα δημοσιεύσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tα παραπανω στοιχεια δινονται απο το σωματειο;
    Εχετε καποια εκτιμηση για το περιεχομενο της αποφασης του ΣτΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ26 Ιουνίου 2014 στις 8:16 μ.μ.

    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2011!!!
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΩΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΩΤΡΕΡΟ. ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ C.V.
    ΚΑΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ Ή ΤΟ FUND TOY ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΝΑΕΙ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Ε.Κ.Ζ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΡΗΤΑ Ο Ν. 3867/10 Μ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 ΤΟΥ Ν. 4002/11 Κ.Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ/ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΥΠΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ.
    ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΟΥΝ..
    ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ,,,,,,,,,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΕΟΙΑ Ε???
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΑΙΣ.
    ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΔΙΚΙΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣΠΡΟΝΟΙΑ26 Ιουνίου 2014 στις 8:26 μ.μ.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤHΣ THΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΛΗΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΣΤΙΣ 21-9-2013 .
    ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ (ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ), ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΔΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΘΗΣΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΑΤΗΡΙΩΝ (ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ) ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΑΙ ΑΕΓΑ.
    ΑΥΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΣΙΜΑ ΝΟΜΙΚΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
      ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙΟ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ .
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΝΟΗΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.

      Διαγραφή
    2. ακομα κατατιθενται αγωγες;

      Διαγραφή
  32. αυτοι που τα γραφουν ποιοι ειναι, λοιπον ; και κατι ακομα. υπαρχει καμια πληροφορησης για τη γνωμοδοτηση του ΣτΕ; συνηθως καποιοι κυκλοι δικηγορων γνωριζουν απο πριν αν θα ειναι ευνοικη ή οχι η γνωμοδοτηση.
    ο καθε σταικουρας, πιεζεται μονο πιεζομενος και οχι απο δικη του πρωτοβουλια και εκτιμηση. και αυτο δεν το καναμε και εκει μας περιπαιζουν.
    η ιστορια της ασπις αν δεν λυθει τωρα μια κ εξω δε θα λυθει ποτε.
    αλλα ποτ εομως δεν ειχαμε λυσεις τεχνοκρατων που να προσεγγισουν το υπουργειο και να υλοποιηθει ενα μικτο συστημα.
    αναδοχης μερικης, χρηματοδοτησης επισης μεσω δανεισμου του ε.κ ,μερικης παλι και συμμετοχης των τραπεζων σε προγραμμα προθεσμιακων καταθεσεων.
    και οποια ποσα αποδιδοταν στους ασφαλισμενους σε χρονους ληξης των συμβολαιων τους ήκαι πιο πριν, θα ειχαν προτεραιοτητα οσα θα πηγαιναν σε εξοφληση υποχρεωσεων, φορων κλπ ακομα και αγορα ακινητων, επισκευων κ τελος παντων ο τι θα βοηθουσε την οικονομια.
    τωρα και φορους ασφαλειες εισφορες δεν εισπραττει το κρατος και η αγορα δεν κινειται.
    εκει ηταν το λαθος.
    αοριστα και μονο λεγαμε σε ανθρωπους που δεν πιεστηκαν να δωσουν λυση, δωστε μας τα λεφτα μας. ειναι οντως περιπτωση μεγαλης εξαπατησης μεγαλυτερης και του σκανδαλου κοσκωτα, αλλα συγχρονως πρεπει να υιοθετηθει αμεσα τετοια λυση.
    συμπραξη τραπεζων, ασφαλιστικων, εγγ, κεφαλαιου και κυριως αποφασεων για τακτοποιηση εκκρεμοτητων και επενδυσεων με τα χρηματα αυτα.
    ενημρωστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν γνωριζουμε αν η θετικη αποφαση του συμβ . τ. επικρατειας θα οδηγησει τελικα μονο στην ικανοποιηση αυτων που προσεφυγαν. Το βεβαιο ειναι οτι θα κινησει διαδικασιες επιτελους ! επιλυσης για ολους.
    Διοτι, κ αυτο πρεεπει να το αναφερετε, απο την κοινοποιηση της αγωγης τρεχουν τοκοι υπερημεριας, οποτε οσοι δεν κατεθεσαν αγωγες, μπορει μεν να παρουν αποφαση μεταγενεστερα, ομως ουδολως θα απωλεσουν οικονομικα δικαιωματα. να τα λετε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΙΚΑΣΤΕΣ! ΕΝΣΤΟΛΟΙ! ΣΕΛΙΓΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΣΚΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ!!!! ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Σ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ Η ΦΡΙΚΤΗ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΣτΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟ Ή ΟΧΙ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΧΙ;
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ;
    ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ , ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ;;;;;]ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ,ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ....ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ'ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΣΚΙΖΑΝ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.scribd.com/doc/176835931/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91-%CE%A5%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στην εκπομπη του χαρδαβελα στον ριαλ στο ραδιοφωνο
    ηταν ο καθηγητης αρις καζακος και τον ρωτησε για την ασπις προνοια
    και ειπε οτι προκειται για διαπλοκη εξαπατηση απο το κρατος
    και εντασσεται σ αυτα που πρεπει να αποκτασταθουν αμεσα
    αντε να δουμε τι θα πουν οι φωστηρες του στε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ φοβάμαι ότι η απόφαση θα είναι αρνητική γιατί και στο στε υπάρχει μεγάλη διαπλοκή

      Διαγραφή
    2. KAI ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ. ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
      ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΣΤΕΡΙ;
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ.
      ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ; ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ.
      ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
      ΓΙΑΤΙ; ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΙ...
      ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ,ΥΓΕΙΑ κλπ
      ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝΕΠΩΜΙΣΘΕΙ;
      ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΑΛΙ;
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ; ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΑΜΕ;
      ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ;
      ΑΦΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;
      ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
      5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
      ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ.
      ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

      Διαγραφή
    3. μάκαρι φίλε μου
      έτσι όπως τα λες είναι
      απλά κάθε μέρα βλέπουμε τις αποφάσεις που βγάζει το στε. έβγαλαν οι ίδιου θετική απόφαση για τον εαυτό τους ψηφίζεται την ίδια μέρα τροπολογία στη βουλή για να πάρουν τα χρήματα και οι ένστολοι που δικαιώθηκαν και αυτοί (καλώ ή κακώς) ακόμα περιμένουν και θα περιμένουν και δε θα πάρουν και δραχμή. Αντισυνταγματική η περικοπή για τους δικαστικούς συνταγματική για όλους τους υπόλοιπους . δεν υπάρχει διαπλοκή δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ τους (κυβέρνηση-δικαστικοί). αυτά βλέπω και φοβάμαι

      Διαγραφή
    4. H ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ή ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ. ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2014, ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥ Ν. ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.
      \ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΡΑΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  39. Μήνυση Π. Ψωμιάδη κατά δύο δικηγόρων για πλαστογραφία

    Σελίδες: 1


    Πλαστό και κατασκευασμένο είναι, κατά τον Παύλο Ψωμιάδη, το έγγραφο που παρουσίασαν οι δικηγόροι Ιωάννης Μαρκουλάκος και Μιχαήλ Μαρκουλάκος στη συνεδρίαση του Ε΄ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, κατά τη δικάσιμο της 26ης Μαρτίου 2014, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στις 15 Απριλίου. Σε αυτήν κατονομάζει τους προαναφερόμενους δικηγόρους ως «πλαστογράφους» και δηλώνει ότι «πέραν της συντάξεως και της κατασκευής του πλαστού αυτού εγγράφου, έκαναν και χρήση αυτού, εν γνώσει της πλαστότητάς του, με σκοπό την εξαπάτηση του δικαστηρίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.crashonline.gr/%CE%AD%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CF%89/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

    ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ!!! ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://arouraios.gr/2014/07/epistoli-vomva-tou-proedrou-tou-ste/

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και οφείλουν και δύνανται να εγγυηθούν την προσδοκία των πολιτών ότι το δικαστήριο αυτό θα λειτουργήσει ως το τελευταίο καταφύγιό τους. - See more at: http://arouraios.gr/2014/07/epistoli-vomva-tou-proedrou-tou-ste/#sthash.zVzC7ZEN.dpuf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ3 Ιουλίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

    Δημοσίευση: Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014 09:13
    Εγγυάται «Εθνική Σύνταξη» η Εθνική Ασφαλιστική

    Ένα νέο συνταξιοδοτικό προϊόν που απευθύνεται σε κάθε Έλληνα προωθεί στην αγορά η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας. Πρόκειται για την «Εθνική Σύνταξη», ένα προϊόν που μπορεί να προσφέρει εγγυημένη σύνταξη μετά από 10 ή 15, ή 20 ή 25 χρόνια, ανάλογα με το πότε επιθυμεί ο ασφαλισμένος.

    Η «Εθνική Σύνταξη» με εγγυημένο επιτόκιο 2,5%, έρχεται σε μία στιγμή που τα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης αντιμετωπίζουν προβλήματα και δημιουργούν αβεβαιότητες στον Έλληνα ασφαλισμένο. Η Εθνική Ασφαλιστική με το νέο προϊόν προσφέρει στον καταναλωτή μία σίγουρη προοπτική καθώς το ποσό που θα λάβει στην λήξη ο ασφαλισμένος είναι εγγυημένο.

    H παρουσίαση του προϊόντος έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από τον κ. Γιώργο Ζαφείρη Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

    Με την «Εθνική Σύνταξη» η Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα, όπως είπε πρόσφατα και ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Δημήτρης Δημόπουλος μιλώντας στο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

    KAI DEN NTREPONTAI!!!! FTOY SAS, STO KERDOS TA PANTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΘΑ ΑΓΓΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
      ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΟΣΟ ΘΑΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
      ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΕΕ.

      Διαγραφή
  44. Εχουμε καμια πληροφορηση για το περιεχομενο της γνωμοδοτησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή