ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κόμμα ΝΕΑ ΜΕΡΑ και κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

φαίνεται ότι το σωματείο μας έχει αποκτήσει νέους πολύ δυνατούς συμμάχους στην προσπάθεια του για επιστροφή των κλεμμένων περιουσιών μας αλλά και απόδοση δικαιοσύνης. Αναφερόμαστε στο κόμμα της Νέας Μέρας (Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζο- σπαστική Ανασυγκρότηση) πρόεδρος του οποίου είναι ο Χρήστος Ζώης αλλά και στο δυναμικό κίνημα "Υπέρβαση" του μαζικότερου κινήματος δανειοληπτών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα Νέα Μέρα, δεν φοβάται να επαναφέρει το θέμα μας στο πολιτικό προσκήνιο, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου κατ' αρχήν, μέσω δυναμικών κινήσεων που τολμά και πράττει. Υπάρχει αποφασιστικότητα να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες με στόχο την δίκαιη επίλυση του τεράστιου προβλήματος  και την ικανοποίηση όλων των ζημιωθέντων παθόντων ασφαλισμένων συνανθρώπων μας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε με την κατάθεση ερώτησης στις 15.10.2013 στη βουλή η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πλήρες νομικό κείμενο καταπέλτης προς το υπό κατάρρευση διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα  το οποίο καλείται να απαντήσει μέσω του αρμόδιου υπουργού στουρνάρα εντός 25 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης. Αξίζει να διαβάσει κανείς το κείμενο μέσω του παρακάτω συνδέσμου για να κατανοήσει την προσπάθεια που έκαναν τα στελέχη του κόμματος για την συγγραφή της συγκεκριμένης επερώτησης. 


Όμως η Νέα Μέρα δεν σταματάει εδώ. Την επόμενη Κυριακή 10/11/2013 συγκαλείται η 1η Εθνική Προγραμματική Συνδιάσκεψη του κόμματος Νέας Μέρας στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη προκειμένου η φωνή μας να ακουστεί δυνατά απαιτώντας άμεση λύση και ενσωμάτωση του προβλήματος στις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος της Νέας Μέρας για τελική δίκαιη λύση. Πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο καθώς και να περιηγηθείτε στον ιστότοπο του κόμματος :


Τελευταίος λόγος για τους αγαπητούς ασφαλιστές οι οποίοι μετά την ανάκληση της άδειας της ασπίδος έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για να βοηθήσουν εμάς τους ασφαλισμένους ιδρύοντας σωματεία με μέλη τους ίδιους!!! κάνοντας συναντήσεις πίσω από κλειστές πόρτες!!! και συναινώντας στη μοιρασιά που ετοιμάζει ο επόπτης εκκαθάρισης (προηγούμενη ανάρτηση)!!! Εμείς πάντως έχουμε καταλάβει τους αγαθούς σκοπούς σας!!!

Αν αγαπητοί θέλετε να βοηθήσετε πραγματικά τους συνανθρώπους σας ασφαλισμένους που εσείς παραπλανούσατε (τουλάχιστον ορισμένοι από εσάς) επιστρέψτε τα οφειλόμενα 17.169.982,58€ στην εκκαθάριση.