ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ - GAME OVER

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

ξεκινώντας την ανάρτηση θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε θερμά να εκφράζετε υπεύθυνα και κόσμια την άποψη σας μέσω σχολίων, δηλαδή να μην απειλείτε, προσβάλλετε ή υβρίζεται άλλους συνανθρώπους μας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε την ελευθερία της έκφρασης και αγανάκτησης του καθενός από εμάς τους ταλαιπωρημένους ασφαλισμένους πελάτες. Δε θέλουμε με κανένα τρόπο να εκκινήσουμε διαδικασίες φιλτραρίσματος σχολίων όπως έχουν κάνει οι ασφαλιστές στο δικό τους blog. Εμείς είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και να σας ενημερώνουμε πάντα με υπεύθυνο και ειλικρινή τρόπο.

Η τελευταία σημαντική είδηση είναι η από 19/6/2013 ανακοίνωση/πρόσκληση του επόπτη ασφαλιστικής εκκαθάρισης σχετικά με την εκ νέου ενεργοποίησης της διαδικασίας αναγγελίας των απαιτήσεων μας. Στην ιστοσελίδα της Ασπίς Πρόνοια έχουν αναρτηθεί 2 ανακοινώσεις τις οποίες τις παραθέτουμε παρακάτω:
  1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ (19/6/2013)
  2. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ (25/6/2013)
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες του επόπτη προς αποφυγή παγίδων που αυτές εμπεριέχουν. Ο επόπτης καλεί σε αναγγελία μόνο τους ασφαλισμένους πελάτες για τους οποίους είχε επέλθει Ασφαλιστική Περίπτωση μέχρι ανακλήσεως της άδειας 21/9/2009. Βασίζεται δε στο νόμο 400/1970 άρθρο 10 παράγραφος 3 που αναφέρει ότι "∆εν καλούνται οι δικαιούχοι ασφαλίσεων αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία αυτοκινήτων, καθώς και  οι δικαιούχοι ασφαλίσεων ζωής, για τους οποίους δεν έχει επέλθει ασφαλιστική περίπτωση". Σημαντικό να τονίσουμε ότι Ασφαλιστική Περίπτωση σύμφωνα με τον επόπτη  επέρχεται στην  ωρίμανση του συμβολαίου εφόσον συνοδεύεται με αίτηση εξαγοράς συμβολαίου

Τι σημαίνουν όλα αυτά με λίγα λόγια? Ότι το 99% των ασφαλισμένων δεν έχει να λαμβάνει τίποτε καθώς τα συμβόλαια μας εφόσον δεν αναγγέλονται δεν θα συμπεριληφθούν στο οριστικό χαρτοφυλάκιο ζωής, και συνεπώς δεν θα τύχουν καμίας αποζημίωσης ούτε από την εκκαθάριση αλλά ούτε και από το εγγυητικό κεφάλαιο ζωής. Παρακαλούμε επικοινωνείται με το σωματείο για οργάνωση άμεσων και δραστικών κινήσεων. 

Ασφαλιστές μήπως έχετε κάποια διαφορετική άποψη? Το blog είναι ανοιχτό για τα σχόλια σας!!!