ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 14/12/2011


Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 21/11/2011 απόφασή του καλεί τα μέλη του σωματείου με την επωνυμία: «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 14/12/2011 ώρα 19.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «PΑRΚ» επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αριθμός 10 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για τα παρακάτω θέματα.
  1. Συζήτηση επί του καταρτισθέντος Προσωρινού Χαρτοφυλακίου Ζωής   και Νομικά θέματα  που προκύπτουν από την ανάρτηση τούτου.
  2. Νομική Στήριξη ανακυψάντων θεμάτων τούτου, και συναφών, κ.λ.π.
  3. Περαιτέρω θέσεις, ενέργειες, σκοποί, πορεία, συνέχιση και επόμενοι στόχοι του άνω σωματείου.
  4. Συζήτηση τυχούσης αλλαγής χρηματικών ποσών των αφορώντων: α. την δαπάνη της τακτικής μηνιαίας συνδρομής των μελών του Σωματείου αυτού και β. την δαπάνη ομοίως της συνδρομής-εγγραφής των μελών τούτου που έχει ορισθεί στο Καταστατικό άρθρο 9 α. και β. αντίστοιχα. Καθορισμός τούτου του ύψους αυτών και εν γένει αναπροσαρμογή των χρηματικών τούτων ποσών των αναφερομένων στο Καταστατικό σε νέα δεδομένα.
  5. Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου
  6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συμμετοχή όλων μας είναι άκρως απαραίτητη!!!


Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

η δίκη του λαμόγιου συνεχίστηκε σήμερα 5 Δεκεμβρίου 2011 με μάρτυρα κατηγορίας τον πρώην γενικό διευθυντή της ΕΠΕΙΑ κ. Ιωάννη Βάσση. Εν πολλοίς ο κύριος αυτός υποστήριξε στη κατάθεση του ότι η πλαστή εγγυητική ήρθε με σκοπό το λαμόγιο να κερδίσει χρόνο για να μην ανασταλεί η λειτουργία της εταιρίας και ότι δεν προσπάθησε σώνει και καλά να κοροιδέψει. Μπράβο κύριε πρώην διευθυνταρά του πέτσα. Ωραίος μάρτυρας κατηγορίας είσαι. Σε πόσο καιρό θα είναι ελεύθερος δεν μας είπατε!! Η δίκη συνεχίζεται στις 15 Δεκεμβρίου 2011 και χωρίς την λαϊκή κατακραυγή μπορεί και να απελευθερώσουν το λαμόγιο προκειμένου να καλύψουν τα νώτα τους. Εμείς όμως πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει και θα αποδειχτεί. Έχουν γνώσιν οι φύλακες!!

Στο μεταξύ έχουμε νέες σοβαρότατες καταγγελίες μέσω ανώνυμων σχολίων τις οποίες το σωματείο δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη καθώς στερούνται αποδεικτικών στοιχείων και δεν υιοθετούνται. Είναι καταγγελίες οι οποίες αν στηριχτούν και αποδειχτούν τότε πολλοί θα κάνουν παρέα στο λαμόγιο. Παρακαλούμε θερμά όλοι εμείς οι ζωντανοί νεκροί ασφαλισμένοι όλους τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τέτοια σοβαρά στοιχεία να επικοινωνούν με το προεδρείο του σωματείου. Δεν πρέπει οι περιουσίες αθώων να φαγωθούν. ΑΡΚΕΤΑ. Οι κύριοι εκκαθαριστές παρακαλούνται όπως επιταχύνουν τις διαδικασίες αύξησης του ενεργητικού και βάσει διαφόρων καταγγελιών. Ο χρόνος είναι λίγος και την αναδοχή οφείλει η πολιτεία να την επιτύχει πάσει θυσία. Ένα μικρό απόσπασμα του σχολίου έχει ως εξής: 

"ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Η....Ο ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ,ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΔΕΣ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33. ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ Γ.......Ε 

ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΙΧΑΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΥΛΑΡΑ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ. ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΚΗ;;;;

Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΟΥΕΙ? Ή ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗ ΚΟΥΦΑΝΑΝ? Ο ΑΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ Η ΤΑ 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΑΝΑΝ? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ??? Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΧΟΝΤΡΟ Μ.....Σ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΚΟΥΕΙ, Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΛΕΥΡΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΚΟΥΤΕ????

ΣΤΑ Α.....Α ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. ΝΤΑΗΛΙΚΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΗ ...ΡΟΖ ΑΤΖΕΝΤΑ."

Ατόφιο το σχόλιο όπως και άλλες καταγγελίες έχουν αναρτηθεί πρώτες σε αυτή την ανάρτηση. Καλούνται οι εποπτικές αρχές όσο μπορούν να διερευνήσουν το θέμα. Ασφα-λιστές κανένα σχόλιο έχετε για τα παραπάνω? Ακόμα τρέχετε στο Barnier να σας σώσει? Κούνια που σας κούναγε!!! Και μια επισήμανση για εσάς. Στο τέλος της ημέρας ο αδύναμος κρίκος είναι αυτός που πληρώνει το λογαριασμό...