ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

Το σαρδόνιο και ειρωνικό χαμόγελο του κ. σαχινίδη κατά την ψήφιση του 3867/2010 τον Ιούλιο του 2010 επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες με την ολοκλήρωση της οικονομικής έκθεσης του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής. Η πιθανότητα εύρεσης αναδόχου απομακρύνεται επικίνδυνα καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε από το κράτος ούτε από εταιρίες. Αυτό σημαίνει ότι ο νόμος θα λειτουργήσει μετά το πέρας της εκκαθάρισης τουλάχιστον 15 χρόνια μετά.

Γελάτε κύριε σαχινίδη με το πόνο τον συμπολιτών σας? Ειρωνεύεστε κύριε σαχινίδη ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά μεροκάματο σε όλη τους τη ζωή για μια αποταμίευση που πήγε σε διάφορες τσέπες? Κοροϊδεύετε κύριε σαχινίδη άρρωστους και ανήμπορους συνανθρώπους που ζούνε τον εφιάλτη που εσείς και τα λαμόγια σας τους προσφέρατε? Γελάει καλύτερα όμως όποιος γελάει τελευταίος κύριε!!

Η επίσημη οικονομική έκθεση του κ. Παντελίδη κοινοποιήθηκε και περιέχει αναλυτικά στοιχεία που ενδέχεται να αποδεικνύουν την ευθύνη των ανύπαρκτων ελεγκτικών αρχών του δημοσίου. Το έργο της κλοπής των περιουσιών δεν έγινε ξαφνικά αλλά με επιστημονικό τρόπο στην διάρκεια πολλών ετών. Το συμβατικό έλλειμμα των ασφαλιστηρίων και στις δύο ασφαλιστικές εταιρίες ζωής του ομίλου από το χαρτοφυλάκιο ζωής χωρίς τους λοιπούς κλάδους ασφάλισης αγγίζει τα 900 εκατομμύρια αν δεν ληφθούν υπόψη οι περικοπές του κ. Παντελίδη στα unit link κυρίως.

κύριε βενιζέλο και μασούρα ακούτε?? Το θέμα είναι στα χέρια σας. Μήπως το ποσό σας φαίνεται μικρό για να κινήσετε διαδικασίες εντοπισμού των κλεμμένων μέσω εισαγγελέα?? Τι περιμένετε?? Τι φοβάστε άραγε???

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι α) η εκδίκαση της εξ' αναβολής υποθέσεως του λαμόγιου για την κατάθεση της πλαστής εγγυητικής των 500 εκατομμυρίων που θα γίνει Παρασκευή στις 25 Νοεμβρίου 2011 στο ε' τριμελούς εφετείου κακουργημάτων 9.00 το πρωί Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως 14 Αθήνα και δεν πρέπει να λείψει κανείς καθώς κρίνετε η τύχη των περιουσιών μας και β) η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Τετάρτη στις 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Park απέναντι από το πεδίο του Άρεως στην Αθήνα όπου θα γίνει η εκλογή ΔΣ και θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις με συγκεκριμένα θέματα ημερησίας διάταξης που θα αναφερθούν σε επίσημη νέα ανάρτηση όπως επιβάλλει το καταστατικό.

Για επίλογο έχουμε τους συμπαθητικούς κύριους ασφαλιστές για τους οποίους ο κλοιός έχει αρχίσει και σφίγγει. Τρέχτε σαν τα άλογα στους υπουργούς, τρέχτε στα ευρωπαικά σαλόνια, τρέχτε στον ομπάμα τον ίδιο μπας και γλυτώσετε...

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

όλοι οι Έλληνες πολίτες βιώνουν τις εξελίξεις τα τελευταία χρόνια και είναι βαθιά προβληματι- σμένοι με τη σκέψη ότι τα κομματικά στελέχη και οι πολιτικοί χαρτογιακάδες επιλέγουν την καταστροφή της χώρας προκειμένου αφενός να συγκαλύψουν τα διαχρονικώς τελεσθέντα κακουργήματα τους και αφετέρου να διατηρήσουν κεκτημένα και καρέκλες. Έχουν δε φτάσει στο ύστατο σημείο εξευτελισμού και απαξίωσης δική τους αλλά και της χώρας με τις προδοτικές τακτικές και μεθόδους τους. Εμάς τους ασφαλισμένους της ασπίς οι προθέσεις και πράξεις τους δεν μας εκπλήσσουν καθώς ο τρόπος αντιμετώπισης όλων των μεγάλων θεμάτων παραμένει το ίδιο προδοτικός.

Σχετικά με την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου, πράγματι η λίστα βρίσκεται διαθέσιμη στο διαδίκτυο και οι ασφαλισμένοι μπορούν βάσει εταιρίας, αριθμό συμβολαίου και ημερομηνίας γέννησης να βλέπουν τις επίσημα αναγνωρισμένες απαιτήσεις τους. Επίσης στον ίδιο ιστότοπο έχουν αναρτηθεί και οι τελικές οικονομικές εκθέσεις για την Ασπίς Πρόνοια και Commercial. για περισσότερα πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους:


Οι ασφαλισμένοι για οποιαδήποτε αντίρρηση τους οφείλουν να ασκήσουν Ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εντός σαράντα πέντε (45) ημερών από την δημοσίευση, στον ημερήσιο τύπο, της σχετικής Ανακοίνωσης για την παρούσα ανάρτηση.

Το σωματείο θα οργανώσει συνάντηση προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και καθορισμός των επόμενων κρίσιμων κινήσεων.