ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Ευχόμαστε υγεία ως το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, δύναμη προκειμένου να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής νίκης και σοφία προκειμένου να αποφεύγουμε κακοτοπιές στο μέλλον απατεώνων πολιτικών και λοιπών λαμογιών.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της εκκαθάρισης, ο επόπτης βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού και παρουσιάσεις του χαρτοφυλακίου σε ασφαλιστικές εταιρίες με στόχο την αναδοχή. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα μέσα Ιανουαρίου θα δώσει στο υπουργείο την τελική οικονομική του έκθεση και αρχές Φεβρουαρίου θα παραδώσει στην Τράπεζα της Ελλάδος το αναμορφωμένο χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων μας αλλά  και περιουσιακών στοιχείων. Αναλυτικές αξιόπιστες πληροφορίες των εξελίξεων μπορείτε να διαβάσετε και μέσω του ακόλουθου συνδέσμου "Τελευταίες εξελίξεις για όμιλο ασπίς από κ. Σπύρου".

Το Σωματείο εν αναμονή των εξελίξεων για το νέο χρόνο είναι σε κατάσταση επιφυλακής, ελπίζει στην προφυλάκιση και των υπολοίπων μελών της οικογένειας του λαμόγιου (γυναίκας και κόρης). Είναι μεγάλη κοινωνική πρόκληση τέτοιου μεγέθους απατεώνες να βρίσκονται ελεύθεροι και οι πολιτικοί ήδη δοκιμάζουν μέρος της οργής του κόσμου. Επίσης το Σωματείο σκοπεύει στρατηγικά να κινηθεί προς την κατεύθυνση άσκησης πίεσης προς το εγγυητικό κεφάλαιο για την αποζημίωση μας, όπως και προς δημόσιους ελεγκτικούς μηχανισμούς (ΣΔΟΕ) προκειμένου να υπάρξει επιβεβαίωση πλημμελής εποπτείας κατά την διάρκεια της κλοπής και μεταφοράς των περιουσιών μας στους προσωπικούς λογαριασμούς του λαμόγιου.

Ευχόμαστε για το νέο έτος η πολιτεία να αναγνωρίσει την ευθύνη της και να δώσει οριστική λύση σε όλους εμάς τους χιλιάδες ζημιωμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουμε την ανέχεια, την φτώχια, την απαξίωση την αρρώστια επιστρέφοντας τις κλεμμένες περιουσίες μας.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.

Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 9,ΟΡΟΦΟΣ 1ος.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ. 

ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΑΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ASPIS CAPITAL, ΤΙΤΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ.

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΑΝΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ  ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!! 

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Καθορισμός ομάδων ανά τύπο συμβολαίων

Αγαπητοί μας ασφαλισμένοι,

οι εξελίξεις το τελευταίο καιρό είναι ραγδαίες σε όλα τα μέτωπα. Τόσο σε δικαστικό επίπεδο όσο και σε θεσμικό. Έχουμε την μήνυση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς προς την οικογένεια του λαμόγιου για εξαπάτηση επενδυτών που αγόρασαν τα σκουπιδόχαρτα της aspis capital, μήνυση που επετεύχθει μετά από επίπονες προσπάθειες του δικηγόρου Μαρκουλάκου. Ωστόσο το λαμόγιο και η οικογένεια του παρότι έχουν πραγματοποιήσει όλες κυριολεκτικά τις οικονομικές απάτες του ποινικού κώδικα, παρότι έχουν δεχθεί πολλαπλές αγωγές και μηνύσεις, συνεχίζουν σκανδαλωδώς να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να κάνουν μπίζνες!!!! Κάνουμε έκκληση στη κυβέρνηση να προβεί σε άμεσα μέτρα προκειμένου να σταματήσει αυτή η πρόκληση!! (Δεν προλάβαμε να το γράψουμε και ο κ. λαμόγιος κρατείται ήδη στην ασφάλεια αττικής και θα δικαστεί το πρωί 8/12/2010 στα δικαστήρια ευελπίδων!!!!)

Σε θεσμικό επίπεδο ολοκληρώθηκε η μεταφορά της εποπτείας από την επεια του κυρίου πέτσα στην ΤτΕ όπου έχει θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση αναδόχου και μεταβίβαση του συνόλου του Χ/Τ σε ανάδοχο ασφαλιστική έως το ερχόμενο καλοκαίρι. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στο εγχείρημα λόγω διαφόρων χρεών με κυριότερη την τεράστια οφειλή της ασπίς ύψους δεκάδων εκατομμυρίων στο επικουρικό ταμείο των αυτοκινήτων, οφειλή που διεκδικεί το ταμείο και αποθαρρύνει ασφαλιστικές για την αναδοχή (ακόμη και το επικουρικό καταχρέωσε το λαμόγιο!!!).

Το Σωματείο τη δεδομένη χρονική στιγμή συστείνει υπομονή και αναμονή έως ότου ξεκαθαρίσει το θέμα της αναδοχής και ασκεί πίεση ήδη στην ΤτΕ για το θέμα αυτό.

Προτείνουμε τον καθορισμό 4 κύριων ομάδων ασφαλισμένων ανά τύπο συμβολαίων (asset, περιοδικών καταβολών, unit link, νοσοκομειακά), ομάδες οι οποίες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα συμφέροντα τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πάντα σε συνενόηση με το προεδρείο του Σωματείου. Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να ενταχθούν σε κάποια ομάδα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον κο Βουτσά Παναγιώτη στο τηλέφωνο 6944946636. Όλα τα μέλη θα ενημερωθούν και μέσω sms.

Όσο για τους ασφαλιστές μια τελευταία κουβέντα καθώς φυσικά και δεν τους ξεχνάμε. Πολλές στοιχειοθετημένες αγωγές και μηνύσεις έχουν ήδη κατατεθεί και θα συνεχίσουν να κατατίθενται. Το σωματείο φροντίζει για εσάς κύριοι και σας εξασφαλίζει συναρπαστικές στιγμές παρέα με τη δικαιοσύνη. Όσοι ασφαλισμένοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για λεπτομέρειες.