ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ...ΓΙΑΤΙ?????

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Ασπίς έχουμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας ασφαλισμένους ότι η Πρόεδρός μας κα Σιδέρη και τα μέλη δεν το βάζουμε κάτω. Ενεργοποιούμε ξανά το πολύτιμο blog επικοινωνίας, ενημέρωσης και έχουμε ξεκινήσει επαφές με σημαντικά πρόσωπα της διάδοχης κατάστασης στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Σχετικά με εσάς κύριοι ασφαλιστές εδώ δεν φιμώνουμε το κόσμο ούτε κρυβόμαστε. Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράσει τη γνώμη του. Επαναδιατυπώνοντας τις 5 ερωτήσεις μας λοιπόν θα επιθυμούσαμε τις απαντήσεις, απολογίες σας αν υπάρχουν κάποιες:

1) Μπορείτε να μας δείξετε τις εργασιακές σχέσεις που είχατε με τον όμιλο ασπίς και τις συμβάσεις σας? Άραγε ήσασταν πιστοποιημένοι να πουλάτε τα σαπάκια που πουλούσατε?

2) Έχετε σκοπό να επιστρέψετε μέχρι τελευταίου ευρώ τα λεφτά που χρωστάτε στα αποθεματικά και να διευκολύνετε το έργο της εκκαθάρισης? Ο επόπτης σας έχει ενημερώσει πολλές φορές αλλά ακόμα τίποτα...

3) Γιατί το σωματείο σας το οποίο όπως λέτε εκφράζει τους χιλιάδες ασφαλισμένους δεν εκπροσωπείτε από αυτούς? Γιατί στο διοικητικό συμβούλιο σας οι 10 στους 11 είναι ασφαλιστές? Άραγε θέλετε κάτι να κρύψετε και τι είναι αυτό?

4) Γιατί όταν η μετοχή της ασπίς σταμάτησε να διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο και τα περιουσιακά στοιχεία της είχαν δεσμευτεί από την ΕΠΕΙΑ το 2008 εσείς συνεχίζατε να πλασάρετε κάλπικα συμβόλαια χωρίς ενημέρωση? Δεν γνωρίζατε? Εσείς όλα τα ξέρετε...

5) Γιατί δίνατε στους ασφαλισμένους συμβόλαια τα οποία δεν έχουν καμία δική τους υπογραφή παρά μόνο του αφεντικού σας? Δεν θα έπρεπε οι ασφαλισμένοι να διαβάζουν τους όρους και να υπογράφουν μία μία τις σελίδες? Γιατί είχατε το σύστημα να κρατάτε τα συμβόλαια 2-3 μήνες μετά τη σύναψη και να τα παρουσιάζετε μετά στους ασφαλισμένους? Μήπως για να μην μπορούν να προβαίνουν έγκαιρα σε εναντίωση?

Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις υπάρχει και η βοήθεια του κοινού από τους νυν και πρώην υπουργούς της πτώχευσης κκ. παπακωσταντίνου, σαχινίδη, αλογοσκούφη, παπαθανασίου στους οποίους θα κάνετε λέτε αγωγές και μηνύσεις.

Έχετε και διάθεση για χιούμορ!! Γελάστε τώρα γιατί σε λίγο καιρό μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν.

ΜΟΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!!!

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΠΟΝΕΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ BLOG AYTOY. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 30.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.